top of page

4 articole sportive pe care trebuie sa le aveti acasa


December 6th, 2013

Sportul este o activitate indispensabila care ar trebui sa faca parte din rutina zilnica a fiecarei persoane. Indiferent de sezon, trebuie sa va mentineti in permanenta in forma pentru a avea un corp tonifiat si o viata sanatoasa in fiecare zi.

Chiar daca uneori vremea nu ne permite sa facem sport, va exista mereu optiunea de a face miscare chiar de acasa. Astfel, aveti nevoie de cateva accesorii fitness de baza pe care sa le folositi oricand doriti din interiorul casei voastre. Iata care sunt cele 4 articole sportive de la sportaddict.ro pe care trebuie sa le aveti acasa.

1. Covor fitness

Indiferent de sportul practicat sau exercitiile realizate, este necesar sa aveti la dispozitie un covor fitness. De ce aveti nevoie de acest accesoriu fitness? In primul rand, va protejeaza coloana de duritatea podelei datorita materialului moale din care este confectionat. Exercitiile vor fi realizate acum mult mai usor, fara sa intampinati vreo problema.

2. Gantera/kettlebell

Din categoria articole sportive de la sportaddict.ro, va recomandam sa apelati la gantere sau kettlebells. Cu ajutorul acestor accesorii fitness, veti lucra in permanenta muschii superiori pentru a obtine un corp tonifiat. Acestea sunt disponibile pe diferite tipuri de greutati, pentru a fi folosite de orice persoana indiferent de nivelul de experienta.

3. O pereche de manusi fitness

Pentru a va proteja mainile atunci cand faceti exercitiile dorite, va sfatuim sa apelati la manusi fitness. Aceste articole sportive de la sportaddict.ro sunt benefice in ridicarea greutatilor sau cand executati un exercitiu sprijinit de podea. Manusile fitness de calitate sunt cele elastice, captusite cu spuma si care asigura un nivel de confort ridicat.

4. Coarda de sarit

Coarda de sarit este accesoriul care poate fi utilizat oriunde si oricand. Daca vremea nu va permite sa iesiti din casa, realizati un program fitness care sa includa seturi diferite de sarituri cu acest accesoriu fitness versatil.

Alegeti aceste articole sportive de la sportaddict.ro pentru a face sport in orice moment, fara alte impedimente. Intr-un mod simplu si ieftin, puteti sa va mentineti in forma pe tot parcursul anului. Va dorim spor la miscare!


bottom of page