top of page

Lucruri ce trebuie sa stii despre vitrinele frigorifice


Vrei o vitrina frigorifică la un preț bun?

Spredeosebire de frigidere, vitrinele frigorifice ar trebui să fie proiectate extrem de bine din cauza faptului ca va fii deschise mult mai des.

Popularitatea vezi si pune articole in cos, aduce vânzare sporita. Din ce ince mai multi patroni de magazine sunt în căutarea unei vitrine frigorifice , care va păstra alimente proaspete și de ajutor satisface cererea clientului.

Cazul unei vitrine cu display - uri deschise și închise concepute pentru

produse de panificație și aplicații alimentare ambalate. O varietate de operatori folosesc vitrine frigorifice la restaurante, aeroporturi, companii și școli, in stanga avem un exemplu de vitrina pentru panificatie.

Aceste echipamente sunt proiectate astfel pentru a pastra hrana rece la rece, nu pentru a trage produse alimentare cald până la o altă temperatură. Aer liber, usa de sticla, și contra-top produse de panificație și merchandiseri deli în funcție de unitatea, vine fie cu refrigerare de la distanță sau de sine stătătoare sisteme.

La alegerea acestor echipamente este posibil să aveți anumite întrebări în mintea ta puteți pune aceste întrebări atunci când se face o achiziție.

  • Care sunt consideraÈ›iile de întreÈ›inere pentru vitrine frigorifice?

Practic, cerința de întreținere depinde de tipul de echipament și locul introducerii acestuia. Permite aerului să se deplaseze peste bobinele prin instalarea acestor unități pe o suprafață orizontală. Uneori, cazurile frigorifice sunt împinse într - un colț în cazul în care are loc nici o mișcare a aerului. Acest lucru scurtează durata de viață a echipamentului.

  • Cât de des se cere să fie curățat?

Dacă ați plasat echipamentul într - un loc în care există o cantitate excesivă de murdărie și praf în mediul înconjurător. Dacă ați plasat cazurile de afișare în zona în aer liber va trebui să fie curățate mai des decât plasate în interior. Cea mai mare parte a planurilor de contract de întreținere sunt de două ori pe an.

  • Care este procesul de curățare È™i consumabilele pentru aceste cazuri?

Pentru a curăța acest echipament , există câteva metode. Ați putea fi recomandat să folosiți soluții de curățare sau substanțe chimice sau pur și simplu curățați -o cu pensula.

  • Cum se poate menÈ›ine temperatura corespunzătoare?

De verificare zilnică a temperaturii va spune dacă este în intervalul corespunzător. Dacă există vreo fluctuație a temperaturii, contactați un agent de service. Este posibil să aveți un termostat de rău sau de calibrare. Dacă cineva lasă ușa deschisă pentru o lungă perioadă de timp poate provoca , de asemenea , fluctuația în intervalul de temperatură.

  • Care este durata de viață tipică a unei vitrine frigorifice?

Durata de viață depinde și de modul de utilizare. Durata de viață tipic este de aproximativ 7 ani pentru amortizarea normală a scrie off, dar cazuri de afișare poate dura atâta timp cât 10 la 12 ani.

Pentru a înțelege să cumpere un drept, va trebui să înțeleagă modul de utilizare a sistemului. Ce tipuri de elemente trebuie să afișeze și cantitatea de fiecare. Tu, ca operatorul trebuie să înțeleagă necesitatea și de a decide care echipamentul poate îndeplini standardele lor în raza de acțiune sau bugetul lor. Alege cel mai potrivit pentru tine de nenumărate de opțiuni.

  • De unde pot cumpara o vitrina frigorifica la un pret bun?

Vizitati vit-nic.ro pentru mai multe oferte cu aparate frigorifice verticale sau orizontale sau cu geam curbat, pentru patiserie sau cofetarie


bottom of page